Heart Tsurikawa Handle - Violetti

Tuotekoodi: TSU-H-PURPLE
Varastossa
10,00 €

Kuvaus

Heart Tsurikawa Handle - Violetti

Tsurikawat ovat autoharrastajien keskuudessa suosittuja lisävarusteita, jotka juontavat juurensa Japaniin. Termi "tsurikawa" tarkoittaa japaniksi ripustettavaa kahvaa.

Tsurikawat olivat alun perin peräisin Japanin juna- ja raitiovaunuliikenteestä. Junavaunuissa oli tällaisia kahvoja joita matkustajat käyttivät tukeakseen itseään matkan aikana. Autokulttuurissa tsurikawat alkoivat saada suosiota, kun autoharrastajat alkoivat varastamaan näitä kahvoja vaunuista, ja alkoivat kiinnittää niitä autojensa sisätiloihin. Myöhemmin ne siirtyivät auton ulkopuolelle, ripustettavaksi auton ulkopuolisiin osiin, yleensä takapuskurin alle.

Vaikka tsurikawoilla ei ole varsinaista toiminnallista merkitystä auton suorituskyvylle, ne ovat tulleet suosituiksi autojen rakentajien keskuudessa eräänlaisena tyyli- ja kustomointielementtinä. Niitä käytetään usein ilmaisemaan harrastajan yhteyttä autojen kustomointiin ja Japanilaiseen autokulttuuriin.

Tsurikawat ovat visuaalisesti kiinnostavia ja antavat autolle omaperäisen ilmeen. Niiden käyttöä näkee erityisesti drifting-autoissa ja muissa autoharrastuksiin liittyvissä piireissä.