2020 uutuus CONCAVER WHEELS

2020 uutuus CONCAVER WHEELS

Täysin uusi Concaver takovannemallisto
Tilattavissa nyt!


The Wheel Reinvented
Concaver vanteet ovat huippuosaamisen tulosta. Jo 10 vuoden kokemuksen kerryttäneen valmistajan vanteet ovat ennen kaikkea vaikuttavan laadukkaita ja ne tyydyttävät kovemmankin asiantuntijan vaatimukset.
Safety Comes First
Concaver vanteet ovat taiteellisesti viimeisteltyjä, mutta myös kestäviä, kevyitä sekä käytännöllisiä. Vanteet ovat virallisesti TÜV-hyväksyttyjä, joka merkitsee tiukkoja laatu- ja kestävyystestejä ennen varsinaista tuotantoa. Eli täysin huoletta tien päälle!

Concaverilta löytyy 4 vannemallia jotka ovat nimetty mitä nerokkaimmin:
CVR1
CVR2
CVR3
CVR4

Concaver vanteet ovat loppuun asti viimeisteltyjä mutta myös kevyitä sekä kestäviä. Vanteet ovat taottuja, mikä nostaa hieman vanteiden hintaa. Kuitenkin järkevissä ja asiakasystävällisissä lukemissa pysytään.

Vanteita löytyy 19-22" halkaisijoilla sekä 8,5-12" leveinä. Pulttijako ja ET on suurimpaan osaan itse valittavissa. Joten saat mahdollisimman hyvän "fitmentin" vanteille.

Vanteet toimitetaan suoraan toimittajan varastosta. Toimitusaika noin 7-14 työpäivää. Muista ilmoittaa tilatessasi myös autosi merkki, malli sekä vuosimalli niin saat keskitysrenkaat veloituksetta mukaan tilaukseesi!


CVR1

CVR2CVR3

CVR4

Tilaa omasi nyt alla olevasta linkistä!

----->Concaver vanteet<-----

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.