TEIN Coilover alustasarjat saatavana nyt Jimmy's Garagella

TEIN Coilover alustasarjat saatavana nyt Jimmy's GaragellaLAADUKKAAT TEIN COILOVER ALUSTASARJAT 

Saatavana nyt Jimmy's Garagella!


TEIN coilover sarjoja on saatavana useaa eri versiota. Alla listattuna kaikki sarjat joita Jimmy's Garagelta on tilattavissa.


Tein Street Basis Z

Tein Street Advance Z

Tein Flex A / Flex Z

Tein Mono Sport

Tein Mono Racing

Tein Super Drift

Tein Super Racing

Tein Type HG / Gravel

Tein 4x4 / Lift Kits


"Miksi näitä on näin paljon ja mikä sarja minun tulisi valita?"


STREET BASIS on ns. "entry level" Twin-tube coilover jolla saat autosi korkeutta säädettyä, mutta ajomukavuudeltaan ei paras. Iskarin yläpäät tulee käyttää alkuperäisistä. Ei jäykkyyssäätöä.


STREET ADVANCE käytetään myös alkuperäisiä iskunvaimentimen yläpäitä mutta alustassa on myös jäykkyyssäätö. Street Advance sopii yhteen myös EDFC -sähköisen jäykkyyssäädön kanssa. Muuten samanlainen kuin Street Basis.


FLEX A / Z sarjoissa korkeussäätö iskarin alapäästä kiertämällä. Näin jousen jäykkyys pysyy samana korkeuden muutoksesta huolimatta. FLEX sarjoissa on yleisimmin yläpäät mukana mutta poikkeuksiakin on. Vakiona cambersäätö mikäli se tapahtuu iskarin yläpäästä. Flex A:ssa H.B.S.- hydrauliset pohjaanlyöntikumit.
Flex A on pehmeämpi joka soveltuu paremmin katuajoon kun taas Flex Z enemmän radalle. Molemmat kuitenkin sopivia kadulle. (Näistä Flex Z on valmistettu Japanissa!) Jäykkyyssäätö iskarin yläpäästä. Yhteensopiva EDFC -sähköisen jäykkyyssäädön kanssa.


MONO sarjoissa Mono-Tube tyyppiset iskunvaimentimet. Korkeussäätö alapäästä kiertämällä. Näin jousen jäykkyys pysyy samana korkeuden muutoksesta huolimatta. Jäykkyyssätö iskunvaimentimen yläpäässä. Mono -sarjoissa ADVANCE M.S.V. joka parantaa vaimennusta alhaisissa nopeuksissa ja näin vakauttaa ajoa. Useimmissa kilpa-autoiluun tarkoitetuissa iskunvaimentimissa ei ole tätä ominaisuutta.


SUPER DRIFT sarjat nimensä mukaisesti suunnattu kaikenlaiseen drift käyttöön. "Suunniteltu koviin sivuttaisvoimiin" - Iskunvaimentimissa paksummat männät vaurioiden ehkäisemiseksi. Muutoin hyvin samankaltainen Flex -sarjan coilovereiden kanssa.


SUPER RACING sarjat Mono-Tube tyyppisiä. Vaimentimet ikäänkuin väärinpäin. Camber säädön lisäksi etupyörien Caster kulmat säädettävissä. Voidaan käyttää kahta EDFC- sähköisen jäykkyyssäädön ohjausta.


TYPE HG / GRAVEL sarjat Twin-tube iskunvaimentimilla. Suunniteltu erityisesti rallikäyttöön. Korkeussäätö jousilautasissa. Jäykkyyssätö iskarin yläpäässä. Lisäsäiliöt öljylle iskunpituuden lisäämiseksi. 3-kerroksinen pulverimaalaus. Valmistajan takuu 1 vuosi.


4X4 / LIFT sarjat ovat tarkoitettu maastureihin/lava-autoihin joihin halutaan lisää korkeutta taikka muuten korkeussäätöä. Twin-tube coiloverit hydraulisilla pohjaanlyöntikumeilla. Sarjat tarkoitettu erityisesti vaikeaan maastoon joissa iskunvaimentimilta vaaditaan pitkää liikerataa.TEIN alustasarjoihin on saatavana hyvin varaosia. Näin ollen osat ovat vaihdettavissa suurimpaan osaan sarjoista, eikä aina tarvitse ostaa uutta sarjaa.


TEIN coiloverit alkaen 489,99€/sarja. Kaikkiin coilover sarjoihin kuuluu ilmainen toimitus.


Mikä tekee Street Basis Z ja Street Advance Z sarjoista niin edullisia?

TEIN coilovereiden hinnat ovat viime vuosina laskeneet sen jälkeen kun TEIN avasi tehtaan Kiinassa. Tämä vaikutti erityisesti Street Basis, Street Advance ja Flex A sarjojen hintoihin, laatu on näissä myös hieman kehnompaa. FLEX Z ja siitä "ylöspäin" sarjat ovat kuitenkin edelleen valmistettu Japanissa laadukkailla osilla.Tilaa omasi TÄSTÄLisätietoja TEIN:in sivustolta.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.