Palautus ja peruutus

Voimassa 04.06.2024 alkaen.

 

Jimmy's Garage verkkokaupassa teet turvalliset kaupat 14 päivän palautusoikeudella!

 

Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, sinulla on mahdollisuus palauttaa paketti 14 päivän kuluessa. Voit jättää palautettavan paketin Postiin tai Matkahuoltoon asiakaspalautuksena. Mikäli palautus tapahtuu yli 14 päivän jälkeen tai palautettavan tavaran arvo on alle 40€, palautuskuluista vastaa asiakas. Palautuskustannus vähennetään palautussummassa tuotteen hinnasta kun se on palautunut meille.
Palautusosoite: Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy, Topeeka 71, 61800 Kauhajoki.

Noutamattomien pakettien maksupalautuksista vähennämme palautuskustannukset sen hetkisen hinnaston mukaan ellei asiasta erikseen sovita.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet.
Tuotteen on oltava alkuperäisessä ja ehjässä myyntipakkauksessaan. Myyntipakkaukseen ei saa kirjoittaa mitään, liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia ym. eikä sitä saa teipata muulla kuin kirkkaalla pakkausteipillä.
Muovikalvoon pakattuja osia tai osasarjoja ei saa avata muovipakkauksestaan.
Poikkeuksena viritys- ja sähköosat viritys- ja sähköosilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta. Ilmoita palautuksestasi sähköpostitse info@jimmysgarage.fi.

 

Palautamme maksamasi rahat tilillesi kun tavara on saapunut meille. Maksut palautetaan Paytraililla suoraan sille tilille/kortille josta se on maksettu. Lasku/osamaksutavat peruuntuvat meidän toimesta, kun palautus on saapunut meille ja käsitelty.

Postin sopimustunnus: 630547
Matkahuollon sopimustunnus: 9513153

Jos epäilet tuotteen olevan väärä, rikki tai muutoin puutteellinen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse info@jimmysgarage.fi

Palautuslomakkeen voit tulostaa tästä