Tein Street Advance Z Coilovers for Audi A6 C7 (12-18)

TEIN

Laadukkaat, japanilaiset TEIN coilover alustasarjat nyt Suomessa!

Täydellinen tiekäyttöön
Sopii malleihin Audi A6 C7 (12-18)
Ajokorkeuden säätö: -10 - -30 mm (edessä) ja -15 - -35 mm (takana)
Jousinopeudet: 9 kgF/mm (edessä) ja 5 kgF/mm (takana)
16-portainen vaimennuksen säätö
OEM-erittelyn jarruletkuliittimet
Korroosionestopinnoite ja pölysaappaat
1 vuoden takuu

Tuotekoodi: GSAGL-91AA2
Tilattavissa keskusvarastolta
Toimitusaika 1-2 viikkoa
900,00 €

Kuvaus

Street Advance Z -pelti on suositun Super Street alustasarjan evoluutio. Kehitetty tarjoamaan urheilullista ajoa ja aggressiivista asennetta sekä 16-portaista vaimennusvoiman säätöä Teinin uudella Advance Needle -teknologialla. Tämä antaa kuljettajalle mahdollisuuden hienosäätää vaimennusvoiman muutosta. Lyhennetty kotelorakenne tarjoaa optimaalisen iskunvaimentimen ajokorkeudessa, joka on tavallista alhaisempi. Ajoneuvon ajokorkeutta voidaan säätää ZT-pinnoitetulla kierreholkilla ja jousiistuimilla. Päivitetyt sisäosat ja ulkoiset pinnoitteet lisäävät kestävyyttä ja tuotteen käyttöikää. Street Advance Z -vaimentimet sopivat erinomaisesti päivittäiseen ja vilkkaaseen käyttöön kaikenlaisille kuljettajille.

Valmistettu Japanissa tiukkojen laadunvalvontastandardien mukaisesti ja korkeasti koulutettujen jousitusinsinöörien kehittämä.

Tein Street Advance Z käyttää OEM-yläosia eikä salli kallistuksen säätöä. Japanilaisen valmistuksen avulla Tein-tuotteet antavat vertaansa vailla olevan laadun, korkean luotettavuuden ja pitkän käyttöiän.