Magneettinen rekisterikilven pidike 2kpl

  • Sarja kahdelle rekisterikilvelle
  • Rekisterikilven kiinnitys magneetilla
  • Ei enää ruuvikiinnityksiä, muovikehyksiä yms.
  • Helppo vaihtaa nopeasti myös näyttelykilpiin tilanteen tullen
Tuotekoodi: 8001
Varastossa
40,00 €

Kuvaus

Magneettinen rekisterikilven pidike (setti kahdelle kilvelle)

Muovikehys, kiinnitys neppareilla tai tarranauhalla ovat menneisyyttä. Tutustu Revoke Automotiven innovatiiviseen rekisterikilven kiinnitykseen!

Magneettipidikemme ovat 100 % piilossa kilven takana, minkä ansiosta kilpi itsessään näyttää erittäin esteettiseltä. Kiinnityslevyt ovat vain 6 mm paksu, minkä ansiosta kilpi lähes kiinnittyy auton runkoon. 

Rekisterikilven pitimet eivät tuo pelkästään esteettistä ulkonäköä. Niiden ansiosta kilvet on mahdollista vaihtaa nopeasti kustomikilpiin autotapahtumissa, meetingeissä tai esimerkiksi kuvauksissa.

Huomio! Jotta voit vaihtaa kilven toiseen, sinulla on oltava kaksi settiä kahdelle rekisterikilvelle.

alt

Laatu, turvallisuus, monipuolisuus

Massatuotantoa edelsi useiden kuukausien testit ja tuhansia ajettuja kilometrejä, minkä ansiosta olemme luottavaisia tuotteeseemme. Yhdessä kiinnikkeessä jopa 16 neodyymimagneettia, minkä ansiosta ne ovat pysyvät kiinni suurissa nopeuksissa ja muuttuvissa sääolosuhteissa.

Rekisterikilven pitimiä on sovitettu kaikentyyppisille rekisterikilville. Riippumatta siitä, ajatko moottoripyörällä vai autolla, onko kilpi eurooppalainen tai amerikkalainen, pitimet sopii ja täyttää odotuksesi.

alt

Asennus

Asennus vie vain muutaman minuutin, ja tarvitset vain ruuvimeisselin asennusta varten.

Yksi kiinnike koostuu kahdesta osasta - yksi puskurin puolella ruuveilla kiinnitettynä, toinen rekisterikilven puolella kiinnitettynä 3M VHB -teipillä. Neodyymimagneetit yhdistävät ne. Yksi rekisterikilpi tarvii kaksi kiinnikettä, kaksi kilpeä tarvii neljä kiinnikettä.

Kiistaton etu on myös se, ettei puskuria tarvitse irrottaa, sillä kiinnikkeet ruuvataan vanhasta asennuksesta jäljelle jääneiden tilalle.

alt